Cursussen en workshops op de computer

  • Geschreven door 

EELDE -PATERSWOLDE - In de computersozen in Eelde, Vries en Zuidlaren starten begin oktober weer diverse cursussen en workshops voor senioren op de computer.

Er zijn in alle plaatsen beginnerscursussen waarin u leert omgaan met de computer, op basis van de lesstof van Seniorweb. De cursussen zijn laagdrempelig en speciaal afgestemd op senioren die weinig of geen ervaring hebben op de computer. Daarnaast start er in de computersoos in Eelde een cursus basiskennis digitale fotobewerking, waarin u leert uw foto's uit uw camera in de computer te zetten en te bewerken.

Ook worden er dit najaar weer diverse workshops georganiseerd, zoals internetbankieren met de Rabobank, fotoboek maken met Albelli, wegwijs op de Ipad en wegwijs op een Android tablet. Meer informatie kunt u vinden op: www.computersoostynaarlo.nl of www.stichtingtrias.nl. U kunt zich opgeven bij Vera Lolkema,Trias, 0592 – 338 938 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst aangepast opdinsdag, 18 september 2012 15:56

't Weer in Eelde-Paterswolde

Eelde-Paterswolde