PUNK’n JAZZ Orchestra brengt met trots haar eerste album: ‘FLOW, uit. Tijdens de Album Release Party op zaterdagavond 17 maart 2018 in de EM2 Groningen kan het album voor het eerst worden gedeeld met het grote publiek. En natuurlijk speelt PUNK’n JAZZ Orchestra alle tracks van ‘Flow., en nog veel meer experimentele nummers, live tijdens dit feest.

PUNK’n JAZZ Orchestra is hét Jazz Orchestra in Groningen en omgeving! Een swingende band die stukken speelt met een eigentijdse kijk op bigbandmuziek: van funk, punk, pop tot jazz … verpakt in een catchy jazz sound. De band is goed vertegenwoordigd met 3 bandleden uit Eelde-Paterswolde! Henk Bruggink, Eric van Huissteden en René Schellekens.

Na een succesvolle crowdfundingsactie, in de zomer van 2017, is PUNK’n JAZZ Orchestra een paar dagen de studio ingedoken om een te gek album op te nemen met alleen maar eigen arrangementen. Bloed, zweet en tranen…. maar het resultaat mag er zijn. Op zaterdagavond 17 maart is deze eerste CD officieeleen feit! Dan neemt een van de trouwste crowdfunders en de Groningse wethouder van cultuur, Paul de Rook, het eerste exemplaar in ontvangst. Er zal tot in de vroege uurtjes worden gefeest op de bijzondere locatie van het oude SuikerUnie-terrein.

PUNK’n JAZZ Orchestra is een jonge band (qua jaren van bestaan en leeftijd van veel muzikanten), van hoog niveau en barst van de ambities. Eén van de ambities, een eigen album, is nu werkelijkheid. De muzikale leiding ligt in handen van het altijd energieke jazz genie Steven Sluiter, die ook alle nummers voor dit album arrangeerde.

Om een lang verhaal kort te maken: 17 maart 2018, de Album Release Party van het jaar!