Wist u dat 1 op de 10 Nederlanders last heeft van luchtwegklachten? U bent dus niet de enige!

Veel mensen hebben ondanks de behandeling moeite om hun luchtwegaandoening goed onder controle te krijgen. Een goede inhalatietechniek speelt hierbij een belangrijke rol. Door op een juiste manier te inhaleren, werken de medicijnen beter en kunt u onnodige astma-/COPD-klachten voorkomen.

Daarom organiseren Service Apotheek Eelde-Paterswolde en Service Apotheek Ter Borch van 16 t/m 20 april de jaarlijkse Longweek in de apotheek. Tijdens deze week wordt extra aandacht besteed aan Astma en COPD en bijbehorende onderwerpen zoals hooikoortsklachten, hoesten, stoppen met roken of ondervoeding (bij COPD).

Persoonlijk astma/COPD-adviesgesprek
Gebruikt u inhalatiemedicijnen en heeft u vragen over uw inhalatietechniek of de medicijnen? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk (gratis) adviesgesprek in de spreekkamer. Tijdens dit gesprek wordt de ervaring met het geneesmiddel besproken en adviseert de apothekersassistente u graag over het juiste gebruik van uw inhalatieapparaat, zodat uw geneesmiddelen het gewenste resultaat hebben. Daarnaast is er voldoende tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Geef u op!
tel.: 050-3093434 of email:
info@apotheekeeldepaterswolde.nl (Apotheek Eelde-Paterswolde)
tel.: 050-2003006 of email: info@apotheekterborch.nl (Apotheek Ter Borch)