Diverse animaties door Floor Kruk
Floor Kruk maakt video's, animaties en GIFs. Ze maakt zowel werk in opdracht voor diverse artiesten, als vrij werk. Dit vrije werk is kleurrijk, surrealistisch, chaotisch en vaak maatschappijkritisch.

Clip: Zetelpruit ft Allard – Het Begin door Pieter-Frans Flameling
De band Zetelpruit speelt een mix van elektronische wereldmuziek met een vleugje House en Jazz. Voor zijn band maakte Pieter-Frans Flameling een clip in de vorm van een kinetische typografie.

Film: Innocence door Pieter-Frans Flameling
Een gewone jongen hoopt zoals velen de liefde te vinden via een dating app. Wanneer hij vluchtig door de meisjes heen swipet, verschijnt tot zijn grote verbazing opeens het meisje van zijn dromen op het scherm. Samen gaan ze op een eerste date en alles lijkt perfect te verlopen.

Film: Hai Im Frank
Eenzaamheid komt steeds vaker voor, ook onder jongeren. Vanaf je 28e levensjaar wordt het steeds moeilijker om vrienden te maken. Sociale media lijken dit te vergemakkelijken, maar zorgen ook voor sociale druk.

Film: Lang en Gelukkig door Maaike Schunselaar
Voor haar afstudeerproject maakte videomaker Maaike Schunselaar de serie ‘Lang en gelukkig’. Wat kunnen wij leren van de eerdere generatie waarbij het bijna meer vanzelfsprekend leek om een lang en gelukkig leven met elkaar te leiden?

Starts at: 2019-09-06 15:30:00
Ends at: 2019-09-06 16:15:00

Location:

Museum De Buitenplaats te Eelde
Hoofdweg 76, 9761 EK Eelde-Paterswolde, Drenthe, NetherlandsSource