In 2019 brengt Toneelvereniging ‘Nieuw Leven’ de komedie ‘ITALIAANSE NACHTEN’ (Petri heil und Waidmanns dank) op de planken. Deze komedie in 3 bedrijven is geschreven door Bernd Gombold, is vertaald door Carl Slotboom en wordt in dialect uitgevoerd.

De uitvoeringen zullen op zaterdag 9 en 16 februari 2019 plaats vinden in ons Dorpshuis te Paterswolde. De dames en heren van Toneelvereniging ‘Nieuw Leven’ doen hun best om weer de nodige lachsalvo’s op te wekken met hun typetjes.

Gerda krijgt op moederdag en tevens haar trouwdag de nodige verrassingen van manlief Rudi, dochter Tina en zoon Simon. Daarop pakt ze haar koffers en vertrekt om even tot rust te komen. Rudi neemt de gelegenheid waar en bezoekt met vrijgezelle broer Herman een “Italiaanse Nacht” in een dubieuze club. Ze nodigen 2 Italiaanse schonen uit bij Rudi thuis, mede om de daar ontstane chaos op te komen ruimen. Echter moet Rudi de kinderen even het huis uit werken en komt ook schoonmoeder onverwachts op bezoek. Wanneer de Italiaanse dames vervolgens opbiechten dat hun echtgenoten er niet achter mogen komen, anders zullen ze de Maffia-methode toepassen én er tot overmaat van ramp een Italiaanse man voor de deur staat, zijn de Italiaanse rapen gaar……

Beide avonden beginnen om 20.00 uur en er is muziek en een tombola na.

Donateurs kunnen kaarten afstempelen op woensdag 16 januari van 18.30-19.30 in Ons Dorpshuis. Voor meer informatie of het reserveren van kaarten kunt u bellen met 050-3096465 of op woensdag 16 januari na 19.30 op te halen in Ons Dorpshuis.