Sponsor “gratis” het Koepeltjes Festival met uw online aankopen met SponsorKliks.
Graag jullie aandacht voor het volgende initiatief.
Vanaf nu is het voor iedereen die ons festival een warm hart toedraagt mogelijk om Het Koepeltjes Festival GRATIS te sponsoren.
SponsorKliks
Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar www.koepeltjesfestival.nl en klik op het logo van SponsorKliks. Er verschijnt dan een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, thuisbezorgt.nl, MediaMarkt, Zalando en verder alle grote webwinkels, reisbureaus etc. die veel van ons vaak gebruiken om spullen te bestellen.
Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert ons festival een commissie op terwijl u dezelfde prijs betaalt, het kost u dus niets extra. Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Er staan maar liefst 4500 restaurants in waarbij elke bestelling geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!
Zonder jullie medewerking levert het niks op en het zijn slechts een paar extra handelingen. Het zou super zijn wanneer we het Koepeltjes Festival op deze manier kunnen helpen aan extra inkomsten.
Hoe gaat het in z’n werk?
Ga naar de rechtstreekse link op de website: http://www.koepeltjesfestival.nl/sponsorkliks/4593797272 en klik op het logo van SponsorKliks. Ga via de pagina welke in beeld verschijnt naar de webshop waar u iets wilt bestellen. U bestelt uw product en automatisch krijgt het Koepeltjes Festival een provisie van uw aankoop. En het leuke is dat u dezelfde prijs betaald. Bedankt alvast!

Koepeltjes Festival