Koos Sikkens Culinair Maaltijdservice

Koos Sikkens Culinair Maaltijdservice breidt uit en zoekt daarom personeel voor de zomerperiode, en mogelijk, voor langere tijd

– Verwerking van groente en fruit in de snijkeuken
– Koken en bereiden in de keuken

In het mooie dorpscentrum van Paterswolde is de winkel van Koos Sikkens Culinair Maaltijdservice gevestigd. Vanuit de wijde omgeving trekken hier klanten naartoe om een versbeleving te hebben. Van oorsprong een groentewinkel, maar inmiddels een versbreed aanbod van hoogstaande kwaliteitsproducten. Zonder de oorsprong van groenten en fruit te hebben verloren, biedt Koos Sikkens Culinair Maaltijdservice een compleet assortiment van bewerkte en onbewerkte producten. De winkel wordt voortdurend uitgebreid en krijgt een nog breder assortiment in een, voor Nederland, unieke uitstraling.

Vacatures
De klanten/gasten die onze winkel bezoeken hebben de allerhoogste prioriteit. We stellen alles in het werk om de klant optimaal te bedienen. Niet alleen met onze producten, maar zeker ook met onze klantvriendelijkheid en service. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken versterking voor:

· Verwerking van groente en fruit in onze snijkeuken
· Koken en bereiden in onze keuken

Ben jij de nieuwe ster? Is (lekkere) voeding jouw passie, ga je graag met verschillende mensen om en ben je leergierig? Dan heb je grote kans dat we op zoek zijn naar jou! Vanzelfsprekend is het een voordeel als je al ervaring hebt in een (vers) speciaalzaak,
maar we brengen je de kneepjes van het vak ook graag bij.

Flexibele werktijden, ideaal voor een gepensioneerd kok

Werken bij Koos Sikkens Culinair Maaltijdservice betekent: werken binnen een hecht team van collega’s, werken met de beste, mooiste en lekkerste producten, werken met passie en een garantie van het versterken van je eigen vaardigheden. De ruimte wordt geboden om jezelf verder te ontwikkelen en daarmee het beste uit jezelf te halen.

Reageren
Ga je samen met ons de uitdaging aan? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de mail of telefoon:
Tel: 050 3081383 vraag naar Koos Sikkens
E-mail: koossikkens@planet.nl