| Restaurant de Twee Provincien |

Vuur en Vlam presenteert:
Maffia Night
De twee provincien wordt 29 februari omgetoverd tot de onderwereld van Italië.
Wil jij een kijkje nemen in de wereld van gokken, maffia en sigaren? Dat kan tijdens het themafeest bbq maffia Night bij de twee provincien.
Bij binnenkomst ontvangen jullie een crimineel welkomstdrankje, echter worden jullie wel gefouilleerd op vuurwapens! De heren zullen een gleufhoed krijgen en de dames een boa.
Gedimd licht en een grimmige sfeer waar gebruik gemaakt kan worden van diverse speeltafels. De croupier draait het rad en in één klap bent u miljonair of failliet. In de maffiawereld is dat geen probleem, het zwarte geld groeit hier aan de bomen.

De hapjes en drankjes zullen gebaseerd zijn op het leven in Italië. Italianen houden van lekker eten! Mini pizza’s, wraps, tomaat met mozzarella en allerlei soorten ham. Ook zal er een Italiaanse hapjes tafel zijn met de lekkerste borrelplankjes. Er is genoeg voor iedereen! Mensen in de maffia houden van leven in stijl. De lekkerste cocktails zullen gemaakt worden door een professionele cocktailshaker. De normale drankjes zijn uiteraard ook aanwezig.

Geef je nu op via www.detweeprovincien.nl of bel 050-3090008