Op zondag 3 maart van 13.00 tot 15.00 uur vindt in sporthal de Marsch te Paterswolde een zogenaamde “strong men handball battle” plaats. Dit is een evenement voor jongens in de leeftijd van 11-14 jaar, waarbij je jouw handbaltalent kunt laten zien, of juist eens kunt proberen of handbal jouw sport is! Een strijd tussen stoere jongens die van een uitdaging houden!

HOU JIJ VAN UITDAGINGEN? KUN JE TEGEN EEN STOOTJE? VIND JE TEAMSPORTEN LEUK? HOU JE VAN TRUCJES MET EEN BAL?  EN VIND JE HET NIET ERG OM FLINK TE ZWETEN? DAN IS HANDBAL DE IDEALE SPORT VOOR JOU! HANDBAL IS NAMELIJK DE MEEST INTENSIEVE TEAMSPORT DIE ER BESTAAT! JE GEBRUIKT JE HELE LICHAAM EN IEDEREEN GAAT AANVALLEN EN VERDEDIGEN. EVEN UITRUSTEN KAN ALLEEN OP DE WISSELBANK. DE WEDSTRIJD EINDIGT NOOIT EEN SAAIE 0-0, WANT BIJ HANDBAL KAN IEDEREEN SCOREN!

Tijdens een handball battle zullen er diverse oefening en trainingsdisciplines voorbij komen die te maken hebben met handbal. De training wordt verzorgd vanuit het Nederlands Handbal Verbond (NHV) met medewerking van de Handbalvereniging Actief Paterswolde.

Tijdens deze battle kunnen punten vergaard worden voor de nationale handball battle, wanneer je op 1 juli 2019 bij de beste 40 spelers staat, mag je deelnemen aan de “ultimate strong men handball battle”, waarbij mooie prijzen te verdienen zijn!

Deelname aan de battle in Paterswolde is gratis en kan via de website www.handbalhelden.nl. Hier kun je ook meer informatie vinden over de battles, ranking en andere battles in Nederland.