Waar de dertien jarige Daan Meijer zelf op een mooie 54e plek staat op de Nederlandse ranglijst voor dertien en veertien jarigen, wist hij zich door een aantal prachtige wedstrijden te kwalificeren voor de Masters. De Masters is een weekend waar de 8 sterkste spelers in 2 poules van 4 tegen elkaar gaan spelen.

Alle kinderen die in de top 100 van Nederland staan kunnen zich kwalificeren voor het winterjeugdcircuit. Hier word via een serie van 4 weekenden gestreden om 8 plekken in het master toernooi.
Opvallend was dat Daan als enige regelmatig kiest voor het service volley spel waardoor zijn tegenstanders enorm moeten wennen aan dit dwingende type spel. De hoofdscheidsrechter gaf dan ook zijn complimenten over deze mooie spelvariant welke helaas steeds minder vaak gekozen word.

De resultaten waren daar en Daan wist zich sterk staande te houden tegen diverse top jeugdspelers die allemaal ver boven hem op de ranglijst staan.  Na zijn winstpartij afgelopen zaterdag kreeg hij persoonlijk van de hoofdscheidsrechter te horen dat hij zich had geplaatst voor de Masters.

Deze masters zal vooral een toernooi worden welke erg goed is voor de ervaring van spelen tegen de sterkste jeugd omdat er nu gegarandeerd 4 potten zijn tegen jongens uit de top 10 van Nederland.